Rreth Nesh

Ekipi profesional në Medical Center janë urolog të mirënjohur si ekspert eminent të lëmisë Urologjike jo vetëm në vend por edhe ndërkombëtarisht. Prof. Dr. Lutfi Dervishi dr. sci. dhe Ass. Dr. Tunë Pervorfi dr. sci. , sukseset, korrektësia dhe aftësia e tyre profesionale janë të njohuara dhe të çmuara ndërkombtarisht.

Urologji

Urologjia më profesionale në vend.

Endoskopi Urologjike

Shërbimet endoskopike me teknologjinë më të avancuar HD.

Radiologji

Shërbime të ndryshme radiologjike.

Laborator

Të gjitha analizat e nevojshme në një vend.

MEDICAL CENTER

Shërbimet profesionale dhe korrektësia e urologëve të mirënjohur si dhe shërbimet korrekte dhe mjaft cilësore të të gjithë stafit të këtij spitali, shumë pacient nga Kosova dhe jasht saj e kanë vlerësuar në nivel shumë të lartë. Akomodimi dhe shërbimi i pacientëve bëhet në përputhje me standardet më të larta spitalore ndërkombëtare dhe sipas rregulloreve më të perfeksionuara ndërkombtarisht. Stafi i spitalit “ Medical Center” është staf i trajnuar në vend dhe jasht vendit.

Shërbimet

Këtu mund ti gjeni të gjitha shërbimet nga Medical Center.

Kontakti

Rruga Dëshmorët e Ponoshecit, Prishtinë
Për termine, ju lutem kontaktoni në telefon
Vala – 044 11 66 77 apo Ipko – 048 11 66 77